De ce oamenii nu mai pot vorbi direct cu Dumnezeu? - Portalul cu cele mai captivante noutati

De ce oamenii nu mai pot vorbi direct cu Dumnezeu?

Citind biblia putem vedea cum Dumnezeu vorbeste direct cu oamenii. Ce ce acest lucru nu se mai intampla in prezent? Va suna putin straniu dar din cauza oamenilor acest lucru nu se mai intampla si mai exact din cauza numarului enorm al populatiei care este acum pe pamant.
În ultima zi a creaţiei, Dumnezeu a spus: “Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Geneza 1:26). Astfel, El Şi-a finalizat lucrarea cu o “atingere personală”. Dumnezeu a făcut omul din ţărână şi i-a dăruit viaţă suflând peste el din suflarea Lui (Geneza 2:7). Astfel, omul este unic între toate fiinţele create de Dumnezeu, fiind format atât din parte materială (trup) cât şi din parte imaterială (suflet / spirit). 
Cand Dumnezeu a suflat sufletul in oameni el a impartit propriul lui suflet. Asa ca o parte din sufletul lui Dumnezeu este in fiecare om. Si el putea sa vorbeasca direct cu acea persoana, putea sa-l indrume pe calea cea dreapta. Trecand ani oamenii se inmulteau tot mai mult si acest lucru facea ca sufletul lui Dumnezeu sa se imparta in mai multe trupuri. Din aceast motiv disparea si legatura dintre oameni si Dumnezeu.Noi suntem deja 7 551 778 243 nu este de mirare ca multe persoane nu mai cred in Dumnezeu. Ganditi-va acum ce parte mica din Dumnezeu avem in interiorul nostru. Populatia pamantului creste foarte repede si acest lucru inseamna ca tot mai mult vom pierde legatura cu Dumnezeu. Analizând aceste lucruri putem sa intelegem ca dupa moarte sufletele noastre nu ajung in rai sau in iad dar se reunesc impreuna creand sufletul Domnului. Numai dupa moartea completa a oamenilor Dumnezeu va putea veni pe pamant.